Skor som passar jeansen

16 mars, 2019 Av Av bloggerskan

Det är en sak att gå ut och handla kläder i någon av stadens butiker. En helt annan sak är att matcha kläderna så att de verkligen passar och inte sticker ut hur mycket som helst. För mig finns det dock en sak som är betydligt svårare än någonting annat när det kommer till kläder. Jag visste inte ens att det var någonting man borde tänka på när jag fick höra talas om det första gången, men det är kanske så för de flesta män som handlar kläder. Vad frågan gäller är om man skall ha skor som matchar de kläder man använder sig av.

Jag har aldrig funderat så mycket på sånt där utan tänkt att skor är skor. Kort och gott att man har ett par skor och att detta par helt enkelt får passa till allting per definition. Tydligen var det inte riktigt så fick jag klart för mig. Jag förstår att man kanske skall ha finskor till kostym, även om det finns undantag, men att man skall ha olika skor beroende på vad man har i övrigt var någonting främmande för min del. Jag får nog skaffa skor som passar till jeans ort och gott. Det finns nog inga kläder jag har så mycket som jeans så om man får tag i bra skor har man ju någonting som alltid funkar. Man får bara se till att använda jeans hela tiden vilket jag nästan redan gör.