Stockholm i fokus: att hitta rätt flyttstädning

25 mars, 2021 Av Av bloggerskan

Stockholm är landets största stad – här finns således också störst utbud vad gäller tjänster som just flyttstädning. Det är också ett geografiskt stort område, men de flesta städfirmor är villiga att resa inom länet för att utföra arbetet.

Hitta flyttstädning i Stockholm – genom offertförmedling

Offertförmedling är ett effektivt sätt att hitta flyttstädning i Stockholm. Processen är enkel:

  1. Hitta en offertförmedlingstjänst. Det här görs enkelt genom att söka på nätet. ”Flyttstädning Stockholm offerter” är exempel på en fras du kan använda.
  2. Beskriv ditt uppdrag. För offertförmedlaren beskriver du sedan ditt uppdrag. Det är viktigt att du är detaljerad, så att firmorna kan ge dig bästa möjliga offert. Utan tillräcklig information (till exempel antalet kvadratmeter och rum i bostaden), så blir det omöjligt för den som svarar med offerten att göra en god uppskattning.
  3. Skicka in och vänta. När du har beskrivit ditt uppdrag skickar du in det till förmedlingstjänsten. De kommer, i sin tur, att skicka det vidare till sina anslutna städfirmor som utför flyttstädning i närheten.
  4. Jämför. Det är det här som är den stora fördelen med att använda sig av en offertförmedlingstjänst. Efter ett par dagar har du flera offerter i handen som du kan jämföra tydligt och effektivt. Se till att se till vad som ingår, och inte bara på totalpriset.
  5. Anlita. Nu kan du anlita den firma du tycker verkar bäst med tryggheten av att veta att du betalar ett marknadsmässigt pris. Det är en god idé att ta referenser innan du bestämmer dig.

Hör med vänner och bekanta

Ett bra sätt att hitta flyttstädning på är att höra med vänner och bekanta. Förvisso kan du inte känna dig lika säker på att du betalar ett marknadsmässigt pris – men du kan sannolikt känna dig trygg med att de är trevliga och att arbetet är väl utfört. Om någon du litar på haft en god upplevelse med en given firma, är sannolikheten hög att du också får det.

En bra idé kan vara att kombinera detta med metoden ovanför. Hör med flera vänner och bekanta om de har en firma att rekommendera – och skicka in en offertförfrågan till alla. Sedan kan du jämföra dem och känna dig trygg med att arbetet blir väl utfört och att priset är bra.